AKOESTIEK VERBETEREN: WANDDECORATIE

Akoestiek verbeteren thuis of op kantoor

Wil je je Akoestiek verbeteren op kantoor of thuis? - ✅ Akoestische fotopanelen ✅ Verbeter akoestiek ✅ Verminder echo en galm ✅ Scherp geprijsd

Geluidsabsorptie tekening Wallstars akoestiek

Hoe verbeter je de Akoestiek?

Kantoren of kamers met harde materialen zoals gestucte wanden, harde vloeren, strakke plafonds... Prachtig allemaal die nieuwe trends. Maar voor je akoestiek doet het niet veel goeds. Een goede akoestiek kan van groot belang zijn voor de kwaliteit van je leef- of werkomgeving. Onverstaanbaar zijn of anderen slecht horen tijdens een gesprek of overleg. Een slechte akoestiek kan erg vermoeiend zijn. Langdurige geluidshinder kan zelfs schadelijk zijn voor de gezondheid volgens recent wetenschappelijk onderzoek.

Akoestiek kantoor verbeteren

Akoestische Canvas Schilderijen kunnen dienen als ideale oplossing om je akoestiek te verbeteren. Dit kan zowel thuis als op kantoor als akoestische verbetering worden toegepast. De eerste plek waar het geluid een hard oppervlak raakt, versplintert het in alle richtingen. Daardoor is een akoestisch fotopaneel of kunstwerk aan je wand perfect om die eerste geluidsgolven af te vangen. De oplossing van Wallstars biedt hier uitkomst! Een aluminium frame met een fotodoek met open structuur, waarachter je akoestische panelen kunt plaatsen. De fotodoeken zijn ook nog eens verwisselbaar, dus je frame en akoestische materiaal is een eenmalige uitgave. Dit geeft je kamer of kantoor een geweldige uitstraling, en biedt het tegelijkertijd een mooie oplossing om je akoestiek te verbeteren.

Bekijk hieronder voorbeelden van wanddecoratie voor een verbeterde akoestiek

Akoestiek verbeteren met een bos-bomen foto
Verbeter je akoestiek met deze Oude Meester
stersterstersterster

Hele goede mogelijkheden op de website en fijne ondersteuning bij vragen. Ook het akoestische systeem werkt prima. Vooral in een strak interieur waarbij veel harde...

Ellen Backx

100% van onze klanten beveelt ons aan

stersterstersterster

Heel tevreden over de service en het resultaat

Laurie

100% van onze klanten beveelt ons aan

stersterstersterster

Superblij met mijn doek!

Mirjam

100% van onze klanten beveelt ons aan

stersterstersterster

Bestelling verliep prima, erg mooie fotodoeken. Wij zagen helaas een drukfoutje in het doek maar zonder enig probleem werd er gelijk een nieuw doek toegezonden.

fam. Linterman

100% van onze klanten beveelt ons aan

stersterstersterster

Na bestelling eigen foto contact gezocht omdat ik toch de akoestische platen erachter wilde .Belden me netjes en snel op, t was geen probleem en ik had zelfs keuze qua...

Martin Nijhuis

100% van onze klanten beveelt ons aan

stersterstersterster

Wij hadden een akoestische grote foto besteld voor in onze fietsenzaak. Er zat een beetje haast bij omdat we de opening binnen 2 weken gepland hadden staan. De foto werd...

Matthew van Concourse

100% van onze klanten beveelt ons aan

stersterstersterhalve ster

Goede service en kwaliteit. Reageren snel en correct.

M aarts

100% van onze klanten beveelt ons aan

Verbeter je akoestiek met wanddecoratie

Verbeter je akoestiek op kantoor

Verbeter je akoestiek op kantoor met onze prachtige collectie fotokunst. 's Werelds beste fotografen en kunstenaars bieden ons hun mooiste werken. We printen deze op verwisselbaar doek die je plaats over onze akoestische wandpanelen. Op de foto hiernaast zie je een voorbeeld van een akoestische print (100 x 150 cm afgebeeld), geplaatst in een aluminium lijst met daarachter zichtloos de akoestische panelen. Kies uit een van onze met zorg geselecteerde foto's, kunstwerken, oude meesters op print, of upload je eigen foto om af te drukken op akoestisch fotodoek.

Akoestische fotoprint van Wallstars

Verbetering met Akoestische Fotoprint

De akoestiek wordt verbeterd door de akoestische panelen achter het fotodoek. Het fotodoek is geluiddoorlatend, waardoor de akoestische panelen erachter hun werk kunnen doen. Het gehele wordt omlijst door een aluminium frame. Het fotodoek span je er zelf eenvoudig overheen waardoor alles netjes ingepakt zit. We raden aan het frame op de wand te schroeven met de vier voorgeboorde gaten. Zo kunnen de akoestiche panelen los geplaatst worden. Op die manier hoef je de panelen niet te verlijmen op de wand, wat veel ongemak zou geven als je hem ooit wilt verplaatsen. 

Video: Verbeter je akoestiek (met 40mm akoestische panelen)

De twee diktes en hun akoestische waarden

Wij bieden twee mogelijkheden; een 40mm paneel en een 20mm paneel. Beide panelen zijn van de meest premium kwaliteit die verkrijgbaar is, namelijk de 40kg/m3 variant. Twijfel je tussen je keuze? De 40mm panelen doen velen malen meer dan de 20mm panelen. Het effect is ruim 40% meer. Wij raden bij voldoende budget altijd het 40mm paneel aan. Dan verbeter je het maximale aan je akoestiek met je wanddecoratie. Hieronder tref je de akoestische waarden van onze 20mm en 40mm panelen. 

Akoestische waarden Wallstars fotopaneel

Uit de collectie of gebruik eigen foto's

Je kunt bij Wallstars kiezen uit een prachtige collectie fotokunst. Deze collectie bestaat uit meer dan 1000 beelden met alleen maar de beste foto's die je kunt krijgen. Deze foto's kun je op je akoestische paneel plaatsen, waardoor je je akoestiek verbeterd en je wand mooi aankleedt. Naast onze collectie kun je ook zelf een foto aanleveren. Dit doe je via de button in ons menu: "Eigen Foto".

 

Je akoestiek verbeteren; hoe kun je bestellen

Kies je favoriete foto of eigen foto uit en kies je formaat in stap 1. Bij stap 2 kun je kiezen voor akoestisch. Hier heb je de keuze uit een 20mm en 40mm materiaal, met een 26mm of 50mm frame. De frames zijn bevatten vier voorgeboorde gaten voor directe wandmontage. Dit is wel zo stevig en zo blijven de akoestische panelen beter op hun plek. Akoestische panelen zijn 120 x 60 cm per paneel en snijd je zo nodig eenvoudig zelf op maat (bekijk de video).

Vragen?
Mail ons!
We reageren snel.


De voordelen van je akoestiek verbeteren met wanddecoratie

Waarom verbeter je je akoestiek met schilderijen van Wallstars? Hieronder vind je de voordelen op een rij:


 Verbeter je akoestiek 
 Reductie van echo en galm
 Wand; de beste plek voor akoestische verbetering!
 Verwisselbare fotodoeken; een goede investering!

Verbeter je akoestiek met de volgende fotokunst:

Akoestiek verbeterd met fotopaneel

Tips om je akoestiek te verbeteren

Er zijn tal van mogelijkheden om je thuis- of kantoor akoestiek te verbeteren. Enerzijds is absorberen van de geluidsgolven altijd een goed idee. Dit voorkomt de weerkaatsing van het geluid in die specifieke plek. Absorberende materialen zijn bijvoorbeeld stoffen meubels zoals banken, stoelen, kussens, maar ook vloerkleden kunnen helpen. Allemaal helpend. Een akoestisch plafondpaneel kan goed helpen, maar is het mooi? Op kantoor kan dat soms, in woningen al minder snel. Iets aan de wand wat de ruimte echt omhoog trekt, en daarbij zorgt voor goede akoestiek: onze akoestische fotopanelen zijn daarin de ideale oplossing. Ze bedekken de wand waarop gespreksgeluiden het eerste weerkaatsen, en absorberen het geluid maximaal. Ideaal dus voor je akoestische werking. 

 

Echter kun je niet altijd alle materialen vervangen voor absorberende materialen. Dit is ook niet altijd even mooi. Het opbreken van de geluidsgolven is ook een goede toepassing als je verbetering wilt aanbrengen in je akoestiek. Geen vlakke harde wanden, maar reliëf. Zo versnippert het geluid eerder, waardoor je akoestische materialen hun werk kunnen doen. Voorbeelden van dit soort materialen zijn boekenkasten, geperforeerde wanden of plafonds, maar ook planten kunnen helpen. Combineer de tips hierboven en zorg voor een goede akoestiek op kantoor. Alsook een goede akoestiek in je woning