Akoestiek verbeteren: wanddecoratie

Akoestiek verbeteren met Wanddecoratie

Wil je je Akoestiek verbeteren in huis? - ✅ Akoestische wanddecoratie ✅ Verbetert akoestiek ✅ Vermindert echo en galm ✅ Scherp geprijsd

Hoe verbeter je de Akoestiek in huis

Hard gestucte wanden, harde vloeren, strakke plafonds... Prachtig allemaal die nieuwe trends. Maar voor je akoestiek doet het niet veel goeds. Een prettige akoestiek kan van groot belang zijn voor de kwaliteit van je leef- of werkomgeving. Gillende kinderen, onverstaanbaar zijn tijdens een gesprek, vergadering of presentatie. Een slechte akoestiek kan heel vermoeiend werken. Langdurige geluidshinder kan zelfs schadelijk zijn voor de gezondheid.

 

Wanddecoratie gebruiken om de akoestiek te verbeteren

Akoestische Canvas Schilderijen kunnen dienen als ideale oplossing om je akoestiek te verbeteren. De eerste plek waar het geluid een hard oppervlak raakt, versplintert het in alle richtingen. Daardoor is een akoestisch paneel aan je wand perfect om die eerste geluidsgolven af te vangen. De oplossing van Wallstars biedt hier uitkomst! Een aluminium frame met een fotodoek met open structuur, waarachter je akoestische panelen kunt plaatsen. De fotodoeken zijn ook nog eens verwisselbaar, dus je frame en akoestische materiaal is een eenmalige uitgave. Dit geeft je kamer of kantoor een geweldige uitstraling, en biedt het tegelijkertijd een mooie oplossing om je akoestiek te verbeteren.

 
 

Verbeter je akoestiek met akoestische panelen achter je fotodoek

Op deze foto zie je hoe het systeem in elkaar zit. De akoestiek wordt verbeterd door de akoestische panelen achter het fotodoek. Omlijst door een aluminium frame wat alles op zijn plek houdt. Het fotodoek span je eroverheen waardoor alles netjes ingepakt zit. We raden aan het frame op de wand te schroeven met de vier voorgeboorde gaten. Zo kunnen de akoestiche panelen los geplaatst worden. Op die manier hoef je de panelen niet te verlijmen op de wand, wat veel ongemak zou geven als je hem ooit wilt verplaatsen. 

Verbeter je akoestiek met wanddecoratie!
 

 

Video: Verbeter je akoestiek (met 40mm akoestische panelen)


 

De twee diktes en hun akoestische waarden

Wij bieden twee mogelijkheden; een 40mm paneel en een 20mm paneel. Beide panelen zijn van de meest premium kwaliteit die verkrijgbaar is, namelijk de 40kg/m3 variant. Twijfel je tussen je keuze? De 40mm panelen doen velen malen meer dan de 20mm panelen. Het effect is ruim 40% meer. Wij raden bij voldoende budget altijd het 40mm paneel aan. Dan verbeter je het maximale aan je akoestiek met je wanddecoratie. Hieronder tref je de akoestische waarden van onze 20mm en 40mm panelen. 

Akoestische waarden Wallstars 20mm en 40mm
 

Bekijk hieronder voorbeelden van wanddecoratie voor een verbeterde akoestiek


voorbeeld akoestische verbetering met wanddecoratie
voorbeeld 2 verbeter je akoestische met wanddecoratie
voorbeeld 3 verbeter je akoestische met wanddecoratie

 


 

Uit de collectie of gebruik eigen foto's

Je kunt bij Wallstars kiezen uit een prachtige collectie fotokunst. Deze collectie bestaat uit meer dan 1000 beelden met alleen maar de beste foto's die je kunt krijgen. Deze foto's kun je op je akoestische paneel plaatsen, waardoor je je akoestiek verbeterd en je wand mooi aankleedt. Naast onze collectie kun je ook zelf een foto aanleveren. Dit doe je via de button in ons menu: "Eigen Foto".

 

Je akoestiek verbeteren; hoe kun je bestellen

Kies je favoriete foto of eigen foto uit en kies je formaat in stap 1. Bij stap 2 kun je kiezen voor akoestisch. Hier heb je de keuze uit een 20mm en 40mm materiaal, met een 26mm of 50mm frame. De frames zijn bevatten vier voorgeboorde gaten voor directe wandmontage. Dit is wel zo stevig en zo blijven de akoestische panelen beter op hun plek. Akoestische panelen zijn 120 x 60 cm per paneel en snijd je zo nodig eenvoudig zelf op maat (bekijk de video).

 

 
Verbeter je akoestiek, bestel!

 


 

 

 

Mail voor akoestische oplossingen!

Vragen?
Mail ons!
We reageren snel.


De voordelen van je akoestiek verbeteren met wanddecoratie

Waarom verbeter je je akoestiek met schilderijen van Wallstars? Hieronder vind je de voordelen op een rij:


100% tevredenheidsgarantie

Verbeter je akoestiek 

Reductie van echo en galm

Wand; de beste plek voor akoestisch materiaal

Verwisselbare fotodoeken; een goede investering!

 

 

Verbeter je akoestiek met de volgende fotokunst:

Bloemen

akoestische wanddecoratie Wallstars

Zwart wit

akoestische wanddecoratie Wallstars

Dieren

akoestische wanddecoratie Wallstars

Reizen

Canvas schilderijen Wallstars

New York

Canvas schilderijen New York Manhattan

Creatief

akoestische wanddecoratie Wallstars creatief

Zeezicht

akoestische wanddecoratie zeezicht

Natuur

akoestische wanddecoratie natuur

Food & Drinks

akoestische wanddecoratie Bottles

 

 

Om je beter van dienst te kunnen zijn maken we gebruik van cookies.