AKOESTIEK VERBETEREN: WANDDECORATIE

Akoestiek verbeteren met wanddecoratie

Wil je je Akoestiek verbeteren in huis? - ✅ Akoestische wanddecoratie ✅ Verbetert akoestiek ✅ Vermindert echo en galm ✅ Scherp geprijsd

Geluidsabsorptie tekening Wallstars akoestiek

Hoe verbeter je de Akoestiek in huis

Hard gestucte wanden, harde vloeren, strakke plafonds... Prachtig allemaal die nieuwe trends. Maar voor je akoestiek doet het niet veel goeds. Een prettige akoestiek kan van groot belang zijn voor de kwaliteit van je leef- of werkomgeving. Spelende kinderen, onverstaanbaar zijn tijdens een gesprek of overleg. Een slechte akoestiek kan heel vermoeiend zijn. Langdurige geluidshinder kan zelfs schadelijk zijn voor de gezondheid volgens recent wetenschappelijk onderzoek.

Wanddecoratie gebruiken om de akoestiek te verbeteren

Akoestische Canvas Schilderijen kunnen dienen als ideale oplossing om je akoestiek te verbeteren. De eerste plek waar het geluid een hard oppervlak raakt, versplintert het in alle richtingen. Daardoor is een akoestisch paneel aan je wand perfect om die eerste geluidsgolven af te vangen. De oplossing van Wallstars biedt hier uitkomst! Een aluminium frame met een fotodoek met open structuur, waarachter je akoestische panelen kunt plaatsen. De fotodoeken zijn ook nog eens verwisselbaar, dus je frame en akoestische materiaal is een eenmalige uitgave. Dit geeft je kamer of kantoor een geweldige uitstraling, en biedt het tegelijkertijd een mooie oplossing om je akoestiek te verbeteren.

Bekijk hieronder voorbeelden van wanddecoratie voor een verbeterde akoestiek

Verbeter je akoestiek met wanddecoratie

Prachtige fotokunst

Verbeter je akoestiek met deze prachtige collectie fotokunst. Zoals je ziet gaat het hier om een groot formaat fotodoek (100 x 150 cm afgebeeld), geplaatst in een aluminium lijst met daarachter zichtloos de akoestische materialen. Kies uit een van onze met zorg geselecteerde foto's, kunstwerken, oude meester reproducties, of upload je eigen foto om af te drukken op akoestisch fotodoek.

Verbetering door Akoestische Fotokunst

De akoestiek wordt verbeterd door de akoestische panelen achter het fotodoek. Het fotodoek is geluiddoorlatend, waardoor de akoestische panelen erachter hun werk kunnen doen. Het gehele wordt omlijst door een aluminium frame. Het fotodoek span je er zelf eenvoudig overheen waardoor alles netjes ingepakt zit. We raden aan het frame op de wand te schroeven met de vier voorgeboorde gaten. Zo kunnen de akoestiche panelen los geplaatst worden. Op die manier hoef je de panelen niet te verlijmen op de wand, wat veel ongemak zou geven als je hem ooit wilt verplaatsen. 

stersterstersterster

Het is een mooi bijzonder doek, die na jaren nog steeds heel mooi is

Ina

100% van onze klanten beveelt ons aan

stersterstersterster

Ontzettend goede akoestische oplossingen met heel veel mogelijkheden. Het gebruik van een eigen foto is ook top. Levering is netjes en vlot. Frame is makkelijk in elkaar...

Ellen Backx

100% van onze klanten beveelt ons aan

stersterstersterster

Snel, makkelijk

Peter

100% van onze klanten beveelt ons aan

stersterstersterster

Uitstekend! Al eerder een aankoop gedaan en nu opnieuw met een fantastisch resultaat.

Henk Honebeeke

100% van onze klanten beveelt ons aan

stersterstersterster

Hele goede mogelijkheden op de website en fijne ondersteuning bij vragen. Ook het akoestische systeem werkt prima. Vooral in een strak interieur waarbij veel harde...

Ellen Backx

100% van onze klanten beveelt ons aan

stersterstersterster

Heel tevreden over de service en het resultaat

Laurie

100% van onze klanten beveelt ons aan

stersterstersterster

Superblij met mijn doek!

Mirjam

100% van onze klanten beveelt ons aan

Video: Verbeter je akoestiek (met 40mm akoestische panelen)

De twee diktes en hun akoestische waarden

Wij bieden twee mogelijkheden; een 40mm paneel en een 20mm paneel. Beide panelen zijn van de meest premium kwaliteit die verkrijgbaar is, namelijk de 40kg/m3 variant. Twijfel je tussen je keuze? De 40mm panelen doen velen malen meer dan de 20mm panelen. Het effect is ruim 40% meer. Wij raden bij voldoende budget altijd het 40mm paneel aan. Dan verbeter je het maximale aan je akoestiek met je wanddecoratie. Hieronder tref je de akoestische waarden van onze 20mm en 40mm panelen. 

wallstars-akoestisch-testresultaten-web

Uit de collectie of gebruik eigen foto's

Je kunt bij Wallstars kiezen uit een prachtige collectie fotokunst. Deze collectie bestaat uit meer dan 1000 beelden met alleen maar de beste foto's die je kunt krijgen. Deze foto's kun je op je akoestische paneel plaatsen, waardoor je je akoestiek verbeterd en je wand mooi aankleedt. Naast onze collectie kun je ook zelf een foto aanleveren. Dit doe je via de button in ons menu: "Eigen Foto".

 

Je akoestiek verbeteren; hoe kun je bestellen

Kies je favoriete foto of eigen foto uit en kies je formaat in stap 1. Bij stap 2 kun je kiezen voor akoestisch. Hier heb je de keuze uit een 20mm en 40mm materiaal, met een 26mm of 50mm frame. De frames zijn bevatten vier voorgeboorde gaten voor directe wandmontage. Dit is wel zo stevig en zo blijven de akoestische panelen beter op hun plek. Akoestische panelen zijn 120 x 60 cm per paneel en snijd je zo nodig eenvoudig zelf op maat (bekijk de video).

Vragen?
Mail ons!
We reageren snel.


De voordelen van je akoestiek verbeteren met wanddecoratie

Waarom verbeter je je akoestiek met schilderijen van Wallstars? Hieronder vind je de voordelen op een rij:


 Verbeter je akoestiek 
 Reductie van echo en galm
 Wand; de beste plek voor akoestisch materiaal
 Verwisselbare fotodoeken; een goede investering!

Verbeter je akoestiek met de volgende fotokunst: