Een Art Frame kopen bij Wallstars

Art Frame kopen?

Het mooiste Art Frame koop je bij Wallstars! - ✓ Art Frames met wisseldoek ✓ Exclusieve prints op Art Frame ✓ Levensechte kleuren ✓ Gratis verzending

Bij Wallstars bestel je 's werelds mooiste Art Frame met verwisselbaar doek. Optioneel is je Art Frame met akoestische vulling uit te breiden. We bieden de mooiste fotokunst, oude meesters en moderne kunst collectie van de wereld! Het gemakkeijke systeem zorgt ervoor dat je met ieder seizoen je Art Frame kunt wisselen. Saai wordt het dus niet in jouw woonkamer! Daarbij is het goed om te weten dat er veel verschillen zijn in kwaliteit. Onze Art Frames zijn van de hoogste kwaliteit prints. En daarbij kun je je voorstellen dat een grote print op een Art Frame vraagt om enorme bronbestanden. Onze bestanden zijn met een uiterst kritisch oog geselecteerd voor de grootste doeken. Als wij er niet in geloven, komt het beeld niet in onze collectie. Wil je een eigen foto op Art Frame laten printen? Dan controleren wij standaard je bestelling op kwaltieit en komen met een advies mocht er twijfel ontstaan. 

Populaire Art Frame prints:

Voorbeelden van onze Art Frame schilderijen

Art Frame met akoestische oplossing
Schildpad in Zee, Art Frame print
Bos-Bomen print in Art Frame
New York foto op Art Frame
stersterstersterster

Briljante service en kwaliteit

Menno Boss

100% van onze klanten beveelt ons aan

stersterstersterster

Wat een geweldig bedrijf! We hadden speciale wensen en werden heel goed geholpen. Top service, geduldig, vriendelijk, communiceren goed, komen afspraken na en leveren...

Charlotte

100% van onze klanten beveelt ons aan

stersterstersterster

Aanrader, zowel het product als de leverancier

Gerda van Rijs

100% van onze klanten beveelt ons aan

stersterstersterster

Superfijn systeem, mooie kwaliteit en echt goede klantenservice. Absolute aanrader!

Fam Doesburg

100% van onze klanten beveelt ons aan

stersterstersterhalve ster

Het meedenken van Wallstars maakte een prachtig akoestisch kunstwerk in ons interieur mogelijk. We zijn er heel blij mee.

baar

100% van onze klanten beveelt ons aan

stersterstersterster

Goede service, goede tips, zeer tevreden met het eindresultaat

Kitty

100% van onze klanten beveelt ons aan

Korte video van Art Frame foto's

Bekijk hier in een korte video hoe een Art Frame van Wallstars eruit ziet en hoe makkelijk je het in elkaar zet. Scherper, kleurrijker en groter dan andere prints. Dat in combinatie met het verwisselbare Art Frame doek en optioneel akoestisch materiaal, maakt Wallstars de ideale keuze.

Redenen om je Wall Art bij Wallstars te bestellen

Waarom koop je je Wall Art bij Wallstars? Hieronder vind je onze voordelen op een rij:

 

✓ Unieke Art Frame prints
✓ Verwisselbare Art print 
✓ Service & garantie
✓ Gratis levering in 4 - 5 werkdagen

Art Frame; de voordelen op een rij

Een Art Frame is iets bijzonders. De naam zegt het al; het is kunst in een frame. Kies je favoriete print en wij zetten het voor je op een verwisselbaar doek. Dit doek past in het mooie aluminium frame wat precies op elkaar aansluit. Zo kun je gemakkelijk je doek verwisselen met de seizoenen! Optioneel kun je het uitbreiden met akoestisch materiaal. Dit is een akoestische wol van de hoogste kwaliteit (tot 50mm!) die het geluid in je ruimte dempt. Hoe groter hoe beter natuurlijk, en daarin in het Art Frame een ideaal product. Op formaten vanaf een meter tot wandvullend kun je dit product geweldig toepassen. Oneffenheden op je wand? Geen probleem, je spant het doek er zo overheen. Benieuwd naar welke prints jij op een Art Frame kunt laten bedrukken? Klik hieronder en bekijk onze exclusieve collectie!