Home > Fotokunst > Oude Meesters Schilderijen

Wanddecoratie

Oude Meesters Schilderijen en Posters

Koop een Oude Meesters schilderij of poster voor aan de muur. Zoals Oude Meesters op Canvas maar dan een luxe, verwisselbaar doek. Denk aan Hollandse meesters als Rembrandt van Rijn, Vincent van Gogh en Johannes Vermeer. Maar ook kunstenaars als Gustav Klimt en Delaunay vind tussen onze kunst prints. Zoek je favoriete schilderij oude meester. Hang je Oude Meester aan de muur. 

Categorie
Vincent van Gogh
Claude Monet
Kleur
Oriëntatie
Liggend
Staand
Vierkant
Panorama
Wis alle filters
Populariteit
Populariteit
Nieuwste eerst
1 2 3

Oude Meester aan de muur

Hang een oude meester op en je waant je in het Rijksmuseum. Maar dan gewoon in je woonkamer, slaapkamer of kantoor! Een oude meester biedt klasse, stijl, nostalgie en klassieke schoonheid wanneer je er een aan je muur hangt. Twijfel je over welke jou het beste past? Onze doeken zijn verwisselbaar binnen het frame, dus je hangt zo een nieuw doek op! Een oude meester, of iets heel anders. Een Oude meester aan je muur koop je bij Wallstars! 


Posters en schilderijen van Oude Meesters

Een oude meester schilderij brengt direct sfeer in je woonkamer of kantoor. De statuur van een kunstwerk, maar in een moderne poster. Klassiekers als Vincent van Gogh, Gustav Klimt, Claude Monet, Rembrandt van Rijn, Johannes Vermeer en Jan Asselijn. Bloemen in een vaas combineren een klassiek schilderij met een kleurrijk pallet. Waar een Mand met appelen van Paul Cézanne iets speels meeneemt. Alle Oude Meester posters hebben iets met elkaar gemeen; ze brengen stijl en sfeer in je kamer of kantoor. Bestel de meester die bij je past en hang hem aan je muur.


Oude Meesters kopen

Oude meesters kopen bij Wallstars biedt iets unieks. Je kunt je oude meester namelijk verwisselen op onze fotodoeken binnen je frame! De oude meesters zijn opvouwbaar op te bergen in de kast. Het frame biedt een slim systeem waarmee je in een minuut een nieuwe print hebt hangen. Of je nu een oude meester koopt of iets totaal anders uit onze collectie. Denk aan AI kunst, moderne kunst of kunstfotografie

Populariteit

Nieuwste eerst

Vincent van Gogh

Claude Monet

Liggend

Staand

Vierkant

Panorama