Grote posters

Grote Posters kopen?

De allergrootste XL posters vind je bij Wallstars! - ✓ XL grote foto's ✓ Verwisselbaar fotodoek ✓ Unieke fotografie ✓ Gratis verzending

Grote posters aan je muur? Een goed idee om die kale wand in je woon- of slaapkamer om te toveren in je favoriete stad of een prachtige plek aan zee. Grote posters van papier hebben wel een nadeel, ze hangen naar voorloop van tijd niet meer strak aan de muur. Je kunt je poster wel inlijsten, maar bij grote formaten is dat relatief duur en wordt het geheel erg zwaar.

Wallstars biedt een mooi alternatief voor grote posters. Je kiest in de webshop een foto van een van onze topfotografen. Vervolgens printen we die op een textieldoek dat je strak spant in het meegeleverde aluminium frame. Je zult meteen versteld staan van de kwaliteit, de kleuren spatten van je wand af! Wil je naar verloop van tijd toch een andere foto aan je muur, dan bestel je een nieuw Wallstars doek die je eenvoudig in je frame spant.

 
Grote posters

Waarom koop je grote posters bij Wallstars? Bekijk de voorbeelden:

Grote posters van Wallstars 1
Grote posters van Wallstars 2
Grote posters van Wallstars 3
Wallstars wordt als uitmuntend beoordeeld door klanten

Korte video van onze Grote Posters

Bekijk hier in een korte video hoe ons product eruit ziet en hoe makkelijk je het in elkaar zet. Dat in combinatie met het verwisselbare doek maakt van Wallstars fotokunst hét alternatief voor Posters.

Voordelen van Wallstars op een rij

Waarom koop je grote schilderijen bij Wallstars? Hieronder vind je onze voordelen op een rij:


100% tevredenheidsgarantie

Zeer grote foto's

Unieke fotografie

Service & garantie

Gratis verzending tot 6 meter

 

Bekijk alle canvas schilderijen 

 
Grote Posters

 

Om je beter van dienst te kunnen zijn maken we gebruik van cookies.