Fotografie aan je muur

Foto aan de muur

Voor een foto aan je muur ben je bij Wallstars aan het juiste adres. ✓ Mooiste foto's ✓ Fotografie van topfotografen ✓ Verwisselbare fotodoeken ✓ Alles op maat

Wallstars gelooft in de mooiste foto's op het beste materiaal. Dus wel een grote keuze van alleen de beste kwaliteit foto's, maar geen tienduizenden waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Een uitgebalanceerde fotocollectie met de mooiste foto's van de beste fotografen van over de hele wereld. Daarnaast kun je ook je eigen foto's groot afdrukken op ieder gewenst formaat, op verwisselbaar doek.

 
Bekijk alle Foto's

Populaire foto's voor aan je muur:

Hieronder tref je een kleine greep uit onze beste kwaliteit foto's. Onze collectie bevat een grote keuze van alleen de allermooiste foto's. Je kunt kiezen per categorie zoals Natuur, Steden als Rotterdam, Amsterdam of New York. Maar ook de mooiste Landschappen, Zeezichten, Creatieve foto's en Zwart Wit.

New York

Times Square from the top

Zwart Wit

Zwart Wit foto aan de muur

Landschap

Landschap foto aan de muur

Natuur

Natuurfoto aan de muur

Zeezicht

Zeezicht foto aan de muur

Creatief

Creatieve foto aan de muur

Food and Drinks

Bottles foto aan de muur

Rotterdam

Rotterdam foto aan de muur

Amsterdam

foto aan de muur

 

 

 
Bekijk alle foto's

Voorbeelden van Foto's voor je wand

Foto aan je muur voorbeeld 1
Foto aan je muur voorbeeld 2
Foto aan je muur voorbeeld 3

Wallstars: de ideale wandfoto

De collectie foto's komen van de beste fotografen uit de hele wereld. Hang je werk aan de muur met een strak aluminium frame waar het textieldoek met je foto exact in past. Deze wanddecoratie is een kwalitatief alternatief voor een foto op canvas, foto op hout, foto op aluminium of een foto poster. Het is scherper, kleurrijker en verwisselbaar binnen je frame. Een echte eye-catcher dus!

 

Wallstars wordt als uitmuntend beoordeel door klanten

Korte video van onze fotodrager

Bekijk hier in een korte video hoe ons product eruit ziet. Je zet het heel gemakkelijk in elkaar. Dat en het het verwisselbare doek maakt van Wallstars fotokunst de ideale foto voor aan je wand.

 

Voordelen van Wallstars op een rij

Waarom koop je foto's bij Wallstars? Hieronder vind je onze voordelen op een rij:


100% tevredenheidsgarantie

Unieke fotokunst

Verwisselbare fotodoeken

Service & garantie

Gratis verzending tot 6 meter

 

Bekijk alle canvas schilderijen 

 
Bekijk alle foto's

 

Foto's op maat

Onze foto's worden allemaal op maat geprint en geproduceerd. Dus niet morgen in huis, maar met de grootste zorg op maat gemaakt voor het mooiste resultaat. Exact zoals jij het hebben wilt! Andere maten? Kies zelf je afmeting op de centimeter nauwkeurig, het type frame en koop je foto waar je enthousiast van wordt! Landschappen, bossen en bomen, moderne of klassieke steden en zwart wit foto's. Je vindt alleen de mooiste bij Wallstars. Heb je twijfels? Vraag een vrijblijvende impressie aan. Kun je je foto niet vinden? We zoeken met je mee!

Om je beter van dienst te kunnen zijn maken we gebruik van cookies.