Home > Fotokunst > Natuur > Bos-Bomen

Wanddecoratie

Bos & Bomen foto's en schilderijen

De mooiste foto's en panorama's van bos en bomen voor aan je wand. Sfeervolle, bosrijke plekken in Nederland en buitenland. Een bos op hét canvas alternatief; verwisselbaar fotodoek. Hang het bos aan je muur

Categorie
Bos-Bomen
Bloemen
Landschap
Zeezicht en Strand
Kleur
Oriëntatie
Liggend
Staand
Vierkant
Panorama
Wis alle filters
Populariteit
Populariteit
Nieuwste eerst
1 2

Foto van een bos aan de muur

Een bos foto aan de muur brengt rust, ruimte, uitzicht, en een mooie sfeer van de natuur in je ruimte. Het groen en het hout van de bomen en bladeren zorgen hiervoor. Een boom heeft iets sierlijks, krachtigs, en geeft soms prachtige schaduwen van de zon tussen de bladeren door. Kies uit een herfst bos, zomer bos of besneeuwd bos in een wintertafereel voor aan de muur. Haal het bos in huis! 


Bos poster of schilderij

Een poster of schilderij van een bos kun je heel groot laten maken. Je kent canvas, maar dan veel beter. Een bos op fotodoek dat verwisselbaar is binnen een aluminium frame. Wil je met de seizoenen mee wisselen, vouw je je zomer bos op, en vervang je het voor een winter of herfst bos. Het bos leeft, en zo leeft ook je kunstwerk met de seizoenen mee. Doeken zijn los te bestellen, dus kies je favoriete bos poster en hang hem aan je muur! 


Grote bos foto aan de muur

Een foto van een groot bos is prachtig aan de muur. Maar dan niet in 60 x 40 cm, maar een bos heel groot op de muur. Meters, zoals een 150 x 100 cm, of 240 x 160 cm grote bosfoto! Dat spreekt aan, dat brengt sfeer. Een grote foto van een bos verdient ook een grote fotoprint. Zo kun je het bos echt onderdeel laten zijn van je ruimte. Onze fotodoeken kun je meters groot laten afdrukken uit één geheel, dus geen naden in het beeld zoals bij een fotobehang van een bos. Kies de ideale oplossing; koop een grote bos foto aan de muur van Wallstars. 


Populariteit

Nieuwste eerst

Bos-Bomen

Bloemen

Landschap

Zeezicht en Strand

Liggend

Staand

Vierkant

Panorama