Home > Fotokunst > Vintage en retro

Wanddecoratie

Vintage posters en schilderijen

Vintage posters en vintage schilderijen aan je muur zijn enorm trending. Wij bieden je de mooiste vintage poster of retro schilderij voor aan je muur met vintage illustraties en retro patronen. Oude retro platen en vintage foto's. Hang je favoriete vintage poster aan de muur

Kleur
Oriëntatie
Liggend
Staand
Vierkant
Panorama
Wis alle filters
Populariteit
Populariteit
Nieuwste eerst
1 2 3 4

Vintage poster aan de muur

Koop je favoriete vintage poster of retro schilderij bij Wallstars. We bieden een prachtige collectie vintage posters voor jouw muur. Posters met een oud karakter. Uiteenlopend van oude illustraties, tot sixties achtige zwart-wit foto's. Hang een vintage poster op en je voelt gelijk de sfeer van toen. En dat op ons bekende grote fotodoek, op groot formaat aan je wand. De doeken zijn het bekende Wallstars wisseldoek. Losse vintage posters zijn altijd los na te bestellen voor je bestaande frame, zodat je lekker kunt wisselen! 


Vintage schilderij aan de muur

Een vintage schilderij aan de muur brengt iets bijzonders. Erg leuk in combinatie met een modern interieur. En omdat onze wanddecoratie een moderne uitstraling heeft combineert dit fantastisch met een modern interieur met liefde voor oudheid en retro. Een vintage schilderij brengt de sfeer van toen, karakter en historie in de kamer. Wallstars biedt de mooiste vintage schilderijen voor aan je muur, met exclusieve beelden en unieke schilderijen. Kies je favoriete vintage schilderij en breng jezelf terug naar andere tijden. 


Oude vintage posters voor kantoor

Op zoek naar mooie retro aankleding voor kantoor? Een goede vintage poster of schilderij kan de sfeer direct beïnvloeden. Onze grote retro afbeeldingen hebben een bijzonder sterke invloed om je ruimte. Deze vintage eye-catchers vallen als eerste op zodra je het kantoor betreedt. En daarom is het verwisselen van je retro poster in ons frame ook zo leuk; het valt direct op en je brengt gelijk verandering aan in de sfeer van je kantooraankleding.

Populariteit

Nieuwste eerst

Liggend

Staand

Vierkant

Panorama