DE MOOISTE FOTODOEKEN

Fotodoek kopen voor aan je wand?

Een fotodoek koop je bij Wallstars! ✓ Hoogste kwaliteit ✓ Beste materiaal ✓ Verwisselbare fotodoeken ✓ Op maat gemaakt

Of je nu je eigen foto's groot wilt laten afdrukken of een prachtige foto doek kiest uit onze fotocollectie van 's werelds topfotografen, je favoriete fotodoek bestel je bij Wallstars. Wij gebruiken een materiaal wat vele malen beter is dan een traditioneel canvas fotodoek. Onze foto doeken zijn kleurrijker, scherper en verwisselbaar binnen een strak aluminium frame. We hebben foto's in zwart wit, natuur, abstract, kunst reproducties, je favoriete steden en nog veel meer. Alleen de beste foto's vind je bij Wallstars!

Populaire fotodoeken:

Anderen vonden deze foto's uit onze collectie mooi.

Voorbeelden van fotodoeken

Wanddecoratie Fotodoek
Wanddecoratie Fotodoek, abstract
Wanddecoratie Fotodoek, Burano Venetië

Wallstars: de mooiste fotodoeken

Bij Wallstars printen we niet zomaar foto's op een willekeurig materiaal. Onze fotodoeken zijn van de hoogste kwaliteit en worden met de grootste zorg geproduceerd. Wij bieden een fotocollectie aan die we continu in balans houden, met alleen de mooiste foto's. Zo ben je verzekerd van het beste resultaat op het mooiste materiaal. Daarnaast is onze service zeer hoogwaardig. En dat blijkt ook uit de beoordelingen die we krijgen.

stersterstersterster

Leuke collectie en ruime keuze

Janine Diependaal

100% van onze klanten beveelt ons aan

stersterstersterster

Absoluut een goede ervaring. snelle reactie, heel meedenkend en een fantastisch resultaat. Akoestisch schilderij van 180x144. Hartelijk bedankt.Mvg, han

Han van Rijt

100% van onze klanten beveelt ons aan

stersterstersterster

Ik heb 2 grote doeken van 240 x 160 die ik regelmatig wissel, wat heel makkelijk gaat, foto's zelf uitgekozen en doek blijft strak en mooi!

Arjan Vonk

100% van onze klanten beveelt ons aan

stersterstersterster

Innovatief kwalitatief hoogstaand bedrijf

Anton Schiere

100% van onze klanten beveelt ons aan

stersterstersterster

Zeer klantvriendelijk, zeer gebruikersvriendelijk, en fantastisch resultaat

MFM

100% van onze klanten beveelt ons aan

stersterstersterhalve ster

Voor de derde maal een afbeelding op maat laten maken. Omdat we twee frames naast elkaar hebben (10 cm ruimte er tussen) moest de afbeelding worden opgedeeld. Dit is...

Henk Honebeeke

100% van onze klanten beveelt ons aan

stersterstersterster

Wij hebben beneden en op de slaapkamer een frame op de muur, zelfde formaat. Erg makkelijk om doeken te wisselen en leuk om ze af te wisselen tussen de ruimtes. We...

Gorter

100% van onze klanten beveelt ons aan

Korte video van ons fotodoek en frame

Bekijk hier in een korte video hoe ons product eruit ziet. Je zet het heel gemakkelijk in elkaar. Dat en het het verwisselbare doek maakt van Wallstars fotokunst de ideale foto voor je wand.

De voordelen van onze fotodoeken op een rij

Waarom koop je een verwisselbaar fotodoek bij Wallstars? Hieronder vind je onze voordelen op een rij:

✓ XXL Luxe fotodoeken
✓ Hoge kwaliteit fotografie
✓ Service & garantie
✓ Levering 4 - 5 werkdagen

Fotodoek op maat

Of je nu gaat voor een persoonlijke foto uit je eigen archief, of een foto uit onze kunst collectie, onze prints worden allemaal op maat geproduceerd. Dus niet morgen in huis, maar met de grootste zorg op maat gemaakt voor het mooiste resultaat. Exact zoals jij het hebben wilt! Andere maten? Kies zelf je afmeting op de centimeter nauwkeurig, het type frame en koop je foto waar je enthousiast van wordt! Landschappen, bossen en bomen, moderne of klassieke steden en zwart wit foto's. Je vindt alleen de mooiste bij Wallstars. Kun je je foto niet vinden? We zoeken met je mee!