Origineler dan Ikea

Ikea schilderij alternatief

Op zoek naar een alternatief voor ikea schilderijen? ✅ Origineler dan IKEA ✅ Unieke fotografie ✅ Verwisselbaar doek ✅ Gratis verzending

Hangt er bij jou in huis een Ikea schilderij of overweeg je er een te kopen? Misschien is het tijd voor wat anders in je woonkamer, kantoorruimte of slaapkamer. Ikea schilderijen zijn nu eenmaal niet de meest exclusieve keuze. Zo kent iedereen de gele taxi, de rode roos, de fiets aan de gracht en zo zijn er nog een aantal waarbij iedereen plots aan de Zweedse gigant denkt. Daarbij moet het formaat wat Ikea aanbiedt ook maar net passen in je ruimte. Wallstars biedt je de mooiste fotokunst schilderijen aan, die je exact in jouw formaat bestelt. Alles op maat geproduceerd naar jouw wensen, en een stuk origineler en exclusiever!

Kies bij Wallstars uit de mooiste foto's van de beste fotografen wereldwijd. Ze worden geprint op een luxe textieldoek dat je spant in een strak aluminium frame. De kleuren zijn levensecht, je bepaalt zelf je afmeting en het doek is gemakkelijk verwisselbaar. Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze collectie en vergelijk het maar eens met Ikea schilderijen. Wil je weten wat onze klanten van ons vinden? Lees hier alle beoordelingen. 
Bekijk alle fotokunst

Drie voorbeelden van ons alternatief voor Ikea schilderijen

Ikea poster alternatief
Ikea canvas alternatief
Ikea schilderij alternatief

 


Korte video van ons IKEA foto alternatief

Bekijk hier in een korte video hoe ons product eruit ziet en hoe makkelijk je het in elkaar zet. Scherper, kleurrijker en groter dan canvas. Dat in combinatie met het verwisselbare doek maakt van Wallstars fotokunst de ideale wanddecoratie.

 

Waarom Wallstars i.p.v. Ikea?

Waarom koop je je fotokunst schilderijen bij Wallstars? Hieronder vind je onze voordelen op een rij:


100% tevredenheidsgarantie

Unieke foto's

Verwisselbare fotodoeken

Origineler dan Ikea

Levering 4 - 5 werkdagen

 

 

Om je beter van dienst te kunnen zijn maken we gebruik van cookies.