Lees meer over Fabienne van Acquoy

Fabienne van Acquoy is een autodidact portretkunstenaar en vrouwen zijn haar inspiratie. Haar stijl kenmerkt zich voornamelijk door portretten opgebouwd met blokken van levendige kleuren. Afgelopen jaar heeft ze in een aantal interieurmagazines gestaan: Sijlvol Wonen, The Art of Living en Stek Magazine.

Als kind vond ze het altijd al heerlijk om creatief bezig te zijn en vakken als tekenen en kunstgeschiedenis waren haar favoriet. Eenmaal aan het werk kwam het besef hoe ze het miste om met haar handen bezig te zijn. Ze werkte 40 uur per week achter een laptop bij een reclamebureau. Creatief was het zeker maar ze miste fysiek dingen creëren. Vanaf dat moment is ze doeken en acrylverf gaan inslaan. En in haar kamertje van 9m2 in Amsterdam begonnen met het schilderen van vrouwenportretten. Portretten, gezichten en voornamelijk die van vrouwen hebben haar altijd geïntrigeerd.

Inmiddels schildert Fabienne zo’n 10 jaar. Het is voor haar een heerlijke uitlaatklep en elke keer leert ze meer over het schilderen, maar ook over haarzelf. Met haar uitbarstingen van creativiteit hoopt ze je te inspireren. Ben je geïnteresseerd in een origineel van Fabienne? Mail ons.