Welk frame moet ik kiezen?

Het verschil tussen het ophangframe en het wandvastframe

Wallstars biedt jou twee soorten frames zodat je jouw doek kunt ophangen zoals jij dat wilt. Een 2,6cm diep ophang frame en een iets dunner 1,6cm diep wandvaste frame. Lees hieronder verder welk frame jij het beste kunt kiezen.

Het Ophangframe (2,6cm diep)

Het ophangframe is 2,6 cm diep en hang je los op aan twee beugeltjes zoals een schilderij. Bekijk de video van het ophangframe

 

scheiding-image

 

Ophangframe: beugeltjes

Met het ophangframe worden speciale beugeltjes meegeleverd die het ophangen van je ophangframe zeer gemakkelijk maken. Schroef de beugeltjes in de wand. In de rug van het frame zit een sleuf waar het beugeltje precies in past.

Ophangbeugeltje Wallstars frame

 

scheiding-image

 

Het Wandvaste frame (1,6cm diep)

Dit frame lijkt heel erg op het ophangframe, maar is 1,6 cm diep en boren we voor zodat je het direct op de wand kunt schroeven. Vooral handig voor hele grote doeken, bijvoorbeeld over heel je wand. Dit frame wordt vaak gebruikt bij lengtes langer dan 240cm. Bekijk hier een video van het wandvaste frame.

 

scheiding-image

 

Wandvast frame: op de wand geschroefd

De schroeven gaan direct in het frame, waarna je het fotodoek er overheen plaatst. Daardoor zie je er niks van en hangt je fotodoek strak tegen de wand.

Het voorgeboorde 15mm frame van Wallstars

 

scheiding-image

 

  

Toch nog een vraag? 

Mail ons! We reageren snel. 

 

BewarenBewaren

Om je beter van dienst te kunnen zijn maken we gebruik van cookies.