Home > Fotokunst > Industriële schilderijen

Wanddecoratie

Industriële schilderijen

Industriële schilderijen kopen doe je natuurlijk bij Wallstars. Een schilderij industrieel is stoer, robuust en straalt mannelijkheid uit. Industriële wanddecoratie is er voor mannen, maar ook voor vrouwen! De mooiste industriële schilderijen voor aan je muur vind je bij Wallstars! 

Kleur
Oriëntatie
Liggend
Staand
Vierkant
Panorama
Wis alle filters
Populariteit
Populariteit
Nieuwste eerst
1 2 3 4

Industriële wanddecoratie aan de muur

Wanddecoratie industrieel heeft een stoere look and feel, dat is helder. Stalen buizen, robuuste balken, houten vormen. Allemaal perfecte onderwerpen voor stoere industriële wanddecoratie. Wallstars biedt industriële schilderijen aan met al deze onderwerpen en meer. Om wanddecoratie industrieel te maken moet het voldoen aan een aantal zaken. Het moet passen in jouw industriële interieur. Denk aan zwart- en grijstinten, maar ook robuuste materialen als staal en steen werken goed. Nadat je je ruimte hebt ingericht met mooie industriële meubels komt de laatste stap. De kroon op je werk; een industriële wanddecoratie! Zoek je industriële wanddecoratie naar wens uit en hang hem aan je muur! 


Stoer schilderij industrieel

Een stoer schilderij industrieel heeft niet alleen een mooi onderwerp zoals mooie stalen balken of industriële gebouwen. Het moet ook op een beelddrager die deze industriële schilderijen stijl ondersteund. Wallstars industriële schilderijen worden gemaakt op een verwisselbaar fotodoek, in een strakke industriële aluminium lijst. Deze is te kopen in een industriële grijze alu kleur, maar ook in gecoat zwart. Dit biedt vaak die extra stoere industriële schilderij stijl die op dit moment zo in de trends past. Mooi bij je zwarte kozijnen, zwarte stoel- en tafelpoten. Zoek een industrieel schilderij uit en bestel je favoriet! 

Populariteit

Nieuwste eerst

Liggend

Staand

Vierkant

Panorama