Beter dan Kunstuitleen

Kunstuitleen Schilderijen

Laat Kunstuitleen schilderijen schieten, koop bij Wallstars! - ✓ Verwisselbare fotokunst ✓ XL foto's ✓ Unieke fotografie ✓ Gratis verzending

Bij Kunstuitleen huurt een bedrijf of particulier vaak voor een bedrag van 25 euro of meer per maand een kunstwerk voor op kantoor of in de woonkamer. Dat kan een traditioneel schilderij zijn of mooie fotokunst als echte eye-catcher in een ruimte.
Het grote voordeel van kunst huren is de flexibiliteit en het relatief lage bedrag dat je per maand kwijt bent. Wallstars heeft een nog interessanter concept dan kunstuitleen. Wij hebben een ruime collectie fotokunst van topfotografen uit de hele wereld. Dit bieden we aan op een luxe textieldoek dat gespannen wordt in een strak aluminium frame. Door de nieuwste printtechnieken spatten de kleuren van het doek, veel mooier dan bijvoorbeeld een traditioneel canvasdoek.

Een Wallstars doek met frame is er al vanaf 179 euro (incl. btw). Heb je eenmaal een frame dan kun je naar verloop van tijd eenvoudig een nieuw doek aanschaffen, zodat je in een handomdraai een nieuwe sfeer hebt. Een los doek is er al vanaf 125 euro (incl. btw). Als je de bedragen van Wallstars doeken omrekent per maand, dan ben je bij Wallstars natuurlijk stukken goedkoper uit dan een kunstuitleen constructie, zonder dat je een concessie doet aan kwaliteit of flexibiliteit.

Een extra voordeel van Wallstars doeken t.o.v. kunstuitleen is de maatvoering. Wij passen de afmeting aan op je specifieke wensen. Zo kan een Wallstars doek oneindig groot geleverd worden en is maatwerk mogelijk tot 1 centimeter nauwkeurig. Behoefte aan advies of montage op maat, ook dat is mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.

Nieuwsgierig geworden naar onze fotokunst collectie? Neem dan een kijkje in onze webshop. Toch liever een ander beeld? Of wil je bijvoorbeeld een bedrijfslogo toevoegen aan een foto? Neem ook hiervoor contact met ons op.

 
Bekijk fotokunst

Waarom koop je verwisselbare fotokunst bij Wallstars? Bekijk de voorbeelden:

Verwisselbare fotokunst van Wallstars 1
Verwisselbare fotokunst van Wallstars 2
Verwisselbare fotokunst van Wallstars 3
Wallstars wordt als uitmuntend beoordeeld door klanten

Korte video van ons alternatief voor Kunstuitleen Schilderijen

Bekijk hier in een korte video hoe ons product eruit ziet en hoe makkelijk je het in elkaar zet. Dat in combinatie met het verwisselbare doek maakt van Wallstars fotokunst hét alternatief voor Kunstuitleen Schilderijen.

Voordelen van Wallstars op een rij

Waarom koop je verwisselbare fotokunst bij Wallstars? Hieronder vind je onze voordelen op een rij:


100% tevredenheidsgarantie

Verwisselbaar XL fotodoek

Unieke fotografie

Service & garantie

Gratis verzending tot 6 meter

 

Bekijk alle canvas schilderijen 

 
Bekijk fotokunst

 

Om je beter van dienst te kunnen zijn maken we gebruik van cookies.