Home > Fotokunst > Abstracte foto's

Wanddecoratie

Abstracte foto's en schilderijen

Abstracte foto's en schilderijen voor aan de wand. De mooiste en interessante abstracte prints die je maar kunt bedenken. Prachtige foto's met een verhaal of abstract idee op het beste fotodoek; een verwisselbare wanddecoratie binnen een aluminium frame. Koop je abstracte wanddecoratie uit onze bijzondere collectie! 

Kleur
Oriëntatie
Liggend
Staand
Vierkant
Panorama
Wis alle filters
Populariteit
Populariteit
Nieuwste eerst

Abstracte fotografie posters en schilderijen

Abstracte fotografie voor aan de muur. Soms zie je het gelijk, soms duurt het even. Of een foto waar iedereen iets anders in ziet. Dat is onze abstracte fotografie op poster of schilderij. Misschien wel de leukste categorie als je van bijzondere fotografie houdt. Kleurrijke haarscherpe foto's, maar ook bewust totaal uit de focus waardoor je het bekende bokeh effect krijgt; de vage ronde kleurrijke cirkels van verre lichtjes die onscherp op de gevoelige plaat zijn gekomen. Het geeft een sfeervolbeeld. Hang je favoriete abstractie foto als poster op de wand! 


Abstracte foto's aan de muur

Een abstracte foto aan de muur brengt je aan de het dromen. In deze drukke tijden van werk, prive en socials zijn te veel prikkels niet ongebruikelijk. Wat is er dan lekkerder dan wegdromen bij een abstracte foto aan je muur? Foto's die je geest verrruimen in plaats van benauwen. Die je een gevoel van vrijheid geven als je er naar kijkt. Dit een bepaald niveau met zich meebrengen. Een eyecatcher op groot formaat met abstracte beeltenis van Wallstars is echt iets bijzonders.


Abstracte foto op wisseldoek

Een foto die te lang blijft hangen valt niet meer op voor de vaste kijker. Na een tijdje is nieuwigheid er vanaf, en dat is zonde van je mooie aankoop. Maar bij Wallstars is dit geen probleem. Onze fotodoeken zijn namelijk verwisselbaar binnen het frame. Hang je abstracte foto aan de muur in ons vaste frame, en verwissel hem na verloop van tijd met een nieuwe abstractie foto. Of totaal iets anders natuurlijk, daarin ben je vrij! Eenmaal een frame gekocht, kun je losse fotodoeken in dezelfde afmeting nabestellen. 

 

Populariteit

Nieuwste eerst

Liggend

Staand

Vierkant

Panorama